Badminton Vereniging Almere

‘t Vennewater Jeugdtoernooi 2011

Op 27, 28 en 29 december 2011 wordt het jaarlijkse Vennewater jeugdtoernooi gehouden, een leuk en gezellig toernooi speciaal voor beginners, maar ook erg leuk voor de jeugdspelers die al wat langer bezig zijn. Wij willen voor dit toernooi vooral de spelers uit wit, geel en groen aanmoedigen om kennis te maken met toernooien.

BV ’t Vennewater, te Heiloo, is een van de weinige badmintonverenigingen die net als onze eigen vereniging beschikt over een sporthal waar alleen badminton gespeeld wordt, dit betekend dus dat er op de vloer alleen badmintonlijnen staan en geen andere verwarrende lijnen.

Het toernooi wordt gespeeld in vijf categorieën

Het toernooi wordt gespeeld op drie dagen, zoals eerder genoemd. Op dinsdag 27 december 2011 speelt de U11 beginner van ± 13.00 uur tot ± 17.00 uur, op woensdag 28 december 2011 speelt de U11 en U13 van ± 8.15 uur tot ± 18.30 uur en op donderdag 29 december 2011 speelt de U15 en U17 van ± 8.15 uur tot ± 18.30 uur.

Op het toernooi wordt er gespeeld in vijf onderdelen: jongensenkel, meisjesenkel, jongensdubbel, meisjesdubbel en gemengddubbel. Het is dus ook mogelijk om je op te geven met een vriendje of vriendinnetje van badminton. En natuurlijk wordt er in elke categorie een eerste en een tweede prijs beschikbaar gesteld.

Lijkt jou dit wat? Dan kan je een inschrijfformulier krijgen in de hal en voor vragen kan je bij mij terecht (Thomas van Cruchten) op woensdagavond en zaterdagochtend. Voor verder informatie kunt u ook terecht op de site van Badminton Nederland of op de site van BV ’t Vennewater zelf.

Let op! De inschrijvingen moeten uiterlijk zaterdag 3 december 2011 zijn ingeleverd bij de trainers

Reageer op dit bericht (“‘t Vennewater Jeugdtoernooi 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)