Badminton Vereniging Almere

Uitleg richtlijnen bij slecht weer

Omdat de periode weer is aangebroken met grote kans op slecht weer, wil ik via deze manier bij iedereen duidelijk maken hoe te handelen bij een dergelijke situatie van slecht weer en moeilijk begaanbare wegen. Afgelopen weekend hebben we geleerd dat de procedures en richtlijnen niet bij iedereen duidelijk zijn.

Mocht jij, of je ouders/verzorgers, het onverantwoord vinden de weg op te gaan richting een competitiewedstrijd, volg dan de volgende richtlijnen;

Stap 1: Ga niet zelf contact opnemen met de bond, tegenstander of andere mensen bij de club! Neem als eerste contact op met je teamcaptain. Hij/zij is degene die namens het team alles coördineert en overal van op de hoogte moet zijn.

Stap 2: De teamcaptain schat de situatie in en gaat na of het team alsnog gaat afreizen naar de wedstrijd met de overige teamleden, of dat er invallers geregeld kunnen worden. Dit kan eventueel in overleg met de STC.

Stap 3: Als de teamcaptain tot de conclusie komt dat het team niet kan afreizen naar de wedstrijd, dan dient hij/zij meteen contact op te nemen met de verantwoordelijke CCP’er. Onderaan dit bericht staat het overzicht van de CCP’ers per groep. Verder staan de contactgegevens op de website en in het gele wedstrijdboekje. De CCP’ers zijn ervoor om contact op te nemen met de andere clubs en de bond.

Stap 4: De CCP’ers houden contact met de teamcaptains of een wedstrijd definitief is afgezegd.

Het is erg belangrijk dat er namens de teams 1 persoon de communicatie verzorgt, en dat is de teamcaptain. Uiteindelijk is het alleen de CCP’er die de wedstrijd definitief afzegt bij de andere clubs en de bond.

Overzicht CCP’ers

Bondteams:

Arjan Rodenburg tel: 06-52183592 / 036-5371354
Jos Kuipers tel: 06-53880848

Regioteams

Jan Nederveen tel: 06-30214666

Jeugdteams:

Peter Verschoor tel: 036-5353692

Bij geen gehoor bovenstaande personen:

Mariska Post tel: 06-27505936

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Groeten,
Arjan Rodenburg

Reageer op dit bericht (“Uitleg richtlijnen bij slecht weer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)