Badminton Vereniging Almere

24 & 25 maart 2012 Trofea Junior Masters

Op 24 en 25 maart 2012 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Masters Toernooi (deeluitmakend van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit)

Het toernooi wordt dit jaar wederom in twee sporthallen gehouden; onze eigen Sportcomplex Carl Dekker en Sporthal Fanny Blankers Koen. Doordat het toernooi een verplicht toernooi is voor alle kinderen van een Badminton Academie en de Nationale selecties U15 & U17 beloofd het zeer druk en sterk toernooi te worden. Ook is de Vlaamse Badminton Liga weer uitgenodigd.

Het Trofea Junior Master Almere is een van de zes Junior Master toernooien in het Junior Master Circuit waarbij de U-15 is opgedeeld in een U15+ en de reguliere U-15 categorie. Deelnemers in de U-15 leeftijdscategorie, die per 1 september 2011 trainen bij een Badminton Academy, of onderdeel zijn van de Nationale Selectie U-15 moeten bij deelname aan het Trofea Junior Master Almere inschrijven voor de U-15+.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit 3 klassen: U13, U15 en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan tot 4 maart 2012 en is mogelijk via badmintonnederland.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“24 & 25 maart 2012 Trofea Junior Masters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)