Badminton Vereniging Almere

Algemene Ledenvergadering niet druk bezocht.

Afgelopen maandag 19 december 2011 werd in het cursuslokaal van Sportcomplex Carl Dekker de reguliere Algemene Ledenvergadering gehouden. Naast het voltallige bestuur hadden slechts vier leden de moeite genomen om de ALV te bezoeken, te weten Henk van Groenigen, Tom van Groenigen, Jan Nederveen en Kian Tan.

Naast alle andere agendapunten, is het belangrijkste agendapunt de Jaarstukken van het seizoen 2010/2011. De kascommissie bestond uit Henk van Groenigen en Sharon Barzilay en die adviseerde de algemene ledenvergadering om het bestuur decharge te verlenen, hetgeen ook geschiedde.

De vergadering duurde van 19.00 uur tot 19.30 uur.

Reageer op dit bericht (“Algemene Ledenvergadering niet druk bezocht. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)