Badminton Vereniging Almere

Almeerse Sportverkiezingen 2011

Zoals U weet is Alex Vlaar bij deze Sportverkiezingen genomineerd als Sporttalent en is het eerste team, Dekker Almere, eveneens genomineerd en wel als Sportploeg van het jaar 2011. Op woensdag 14 december 2011 zal in het Topsportcentrum in Almere Poort bekend worden gemaakt wie in elke categorie de winnaar is van de Almeerse Sportverkiezingen 2011. De avond wordt deze keer gepresenteerd door Jan van der Meulen, onder andere speaker van het Thialf. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur.

De BVA-ers die aanwezig willen zijn bij deze Sportverkiezingen 2011 wordt verzocht dit van te voren aan te geven aan Emmy Vlaar. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

Het e-mailadres van Emmy is emmy.vlaar@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Almeerse Sportverkiezingen 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)