Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo

Komend weekend staat Dekker Almere voor de zware opgave een goed resultaat neer te zetten in de uitwedstrijd tegen Van Zundert Velo op zaterdag 10 december 2011 om 19.00 uur in Wateringen. Dat is geen eenvoudige opgave voor de Almeerders.

De wedstrijd van het weekend is ongetwijfeld BC Amersfoort tegen BC Duinwijck, waarbij een gelijkopgaande partijen erg voor de hand liggen en de uitslag dus moeilijk te voorspellen is.

Van Zijderveld treft thuis TFS Barendrecht en een overwinning voor Van Zijderveld ligt het meest voor de hand.

Bij de wedstrijd Kembit Roosterse tegen DKC moeten aan Kembit Roosterse de meeste winstkansen worden toegedicht.

Victoria zal thuis vrijwel zeker een grote overwinning behalen op TFS'57, de hekkensluiter van de eredivisie. Deze wedstrijd wordt overigens op zondag gespeeld.

Dit bestand bestaat niet

Zonder helderziende te zijn, staat nu wel vast dat BC Duinwijck, Van Zundert Velo en BC Amersfoort de play-offs zullen halen. De vierde play-offplek lijkt te gaan tussen Van Zijderveld en Dekker Almere. De uitkomst is nog onzeker, maar het zal heel moeilijk worden voor Dekker Almere, dat dit seizoen nog geen wedstrijd in de beoogde opstelling heeft kunnen spelen en waar de damessingles zonder de meer de achilleshiel van het team zijn. Maar hoop doet leven zullen we maar zeggen.

Voor de cijferfetisjisten nog even het volledige programma en de huidige stand vin de eredivisie

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)