Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend in de eredivisie

Komend weekend wordt er een zogenaamd dubbelweekend afgewikkeld in de eredivisie met onder meer op zaterdagavond 17 december 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker, de belangrijke wedstrijd om de vierde plek op de ranglijst, Dekker Almere tegen Van Zijderveld.

Carlton

Van Zijderveld staat op de vierde plaats met 60 punten uit 14 wedstrijden en Dekker Almere heeft 56 punten uit eveneens 14 wedstrijden. In dit rechtstreekse duel om de vierde play-offplek kan wellicht al de beslissing vallen.
Maar er zijn meer interessante wedstrijden dit weekend. BC Amersfoort zal de maximale winst halen tegen TFS'57 en Van Zundert Velo heeft ook een grote zege op het oog uit tegen DKC. Duinwijck zal ook wel eens uit kunnen halen tegen Kembit Roosterse en bij TFS Barendrecht tegen Victoria is de uitslag van te voren niet te voorspellen.

Zondag staat het duel der giganten op het programma tussen Duinwijck en Van Zundert Velo. Beide clubs waren meermalen landskampioen en zijn aan hun status verplicht om tot het uiterste te gaan.
Het duel tussen de beide TFS-en zal in het voordeel van TFS Barenderecht worden beslist. Van Zijderveld speelt thuis tegen DKC en kan daar nog best eens de handen vol aan hebben. Amersfoort treft thuis Kembit Roosterse en aan Amersfoort mogen de grootste winstkansen worden toegedicht.
En dan rest de wedstrijd BC Victoria tegen Dekker Almere. Ook weer een cruciale wedstrijd voor Dekker Almere in het verre Hoensbroek.

Dit bestand bestaat niet

Er staat dit weekend dus veel op het spel voor Dekker Almere. Eerst zaterdag thuis tegen Van Zijderveld en zondag uit tegen het Hoensbroekse BC Victoria.
Het bestuur roept namens de spelers en de begeleiding van Dekker Almere alle leden op om toch vooral in deze oh zo belangrijke thuis wedstrijd het team Dekker Almere met Uw aanmoedigingen te komen steunen.

Voor de volledigheid nog even alle wedstrijden en de huidige standen op één rij, met dank aan NOS-telekst

Tot ziens dus komende zaterdag 17 december 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend in de eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)