Badminton Vereniging Almere

Fraaie 6-2 zege Carlton Almere-2

Gistermiddag 4 december 2011 om 12.30 uur speelde Carlton Almere-2 in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen de nummer zes uit de poule, het eerste team van ELO United uit Hengelo.

Er werd gestart met de dubbels, Monique Slaman en Marloes van Heteren speelde tegen Annelyn de Gooier en Tessa Eysink. De dames waren zeer aan elkaar gewaagd wat resulteerde in mooie lange rally's. Met 18 en 19 haalden de Almeerse dames het eerste wedstrijdpunt binnen.

Op de baan ernaast speelden Dennis Steenland en Jelle Kelderhuis tegen Remco Pots en Wilburn Andrea. Waar het de eerste set nog zo eenvoudig ging moesten de heren in de tweede set uiterst geconcentreerd spelen, 21-6 en 24-22 waren de uiteindelijke standen.

Yvonne Hoogland nam het in de tweede damessingle op tegen Jasmijn Maneschijn, de eerste set was voor Almere maar de tweede was voor ELO, uiteindelijk bleek Yvonne over de langste adem te beschikken en werd het derde punt binnengehaald.

Carlton

Jelle speelde tegen Marco de Jager, deze wilde graag een revanche want op de heenweg moest Marco met een blessure opgeven. Vanaf het eerste punt werd er gestreden, met mooie punten over er weer was de eerste set voor Jelle, in de tweede set moest de verlenging de beslissing geven en ook deze was voor Jelle.

Monique Slaman had voor Almere wat recht te zetten na vorige keer verloren te hebben van Tessa Eysink. Monique won in de eerste set ver in de verlenging met 27-25, in de tweede set leek ze even op adem te moeten komen en kon Tessa de set binnenhalen met 12-21. In de derde set ging het lange tijd gelijk op en leek Monique het vijfde punt voor Almere binnen te halen, helaas bleef Tessa vechten voor elk punt en met een paar fouten aan het einde van Monique was daar het eerste punt voor ELO.

André Aantjes speelde tegen Remco Pots, ook hier werd het een driesetter, onze Aantjes was goed op weg, helaas blesseerde hij zich licht waar hij toch een beetje last van bleek te hebben. Remco speelde hier goed op in en zo stond het 4-2.

Omdat André niet kon spelen in de mix mocht Jelle zich klaarmaken voor zijn derde partij van de dag nu met Yvonne Hoogland. Dat ze nooit samen hebben gespeeld was nauwelijks te zien, met 21-8 en 21-13 scoorden zij voor Almere.

Dennis en Marloes speelden een lastigere wedstrijd, ook hier was er een derde set nodig. Met 21-14 haalden zij het laatste punt binnen voor Carlton Almere-2 wat de eindstand bracht op 6-2 in het voordeel van Carlton Almere-2.

Volgende week reist team Carlton Almere-2 af naar onderin het land, de wedstrijd tegen Roosterse-2 staat dan op het programma.

Reageer op dit bericht (“Fraaie 6-2 zege Carlton Almere-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)