Badminton Vereniging Almere

Jeugdverhalen (inclusief filmpjes)

Nog naschokkend van de wedstrijd van het eerste team van gisteravond (5-3 winst) ben ik vanmorgen weer in de hal om onze jeugdteams te bewonderen.

Om niet de naam te krijgen van daar heb je hem weer met zijn verhaaltjes zal ik proberen om bij tijd en wijle te rapporteren wat er al zo gebeurt binnen onze jeugdafdeling. Als eerste de trainingen, clubdagen en avonden, Topjunioren, Badmintonschool, Badmintonacademie er kan niet gezegd worden dat er binnen de BVA niet iets gebeurt op het gebied van jeugd. Ditzelfde gebeurt ook met de trainers, hulptrainers en begeleiders zij hebben geregeld vergaderingen, workshops en bijscholingen.

De laatste en misschien wel de belangrijkste groep zijn de ouders, ik steek het niet onder stoelen en banken dat ik zeer veel respect heb voor de (altijd) aanwezige ouders . En dit zeg ik niet alleen maar omdat de ouders die jarig zijn een heerlijke slagroomtaart meenemen naar de hal om dit te vieren. Grandioos idee Heer Kok en nogmaals gefeliciteerd.

Ook gisteravond weer een ouder met kind gespot bij de wedstrijden van het eerste team. Zo af en toe spot ik een ouder met kind die toch ook wel eens naar het eerste team willen komen kijken, ik zou zeggen ouders doe dit vaker en kom bijvoorbeeld met een heel jeugdteam kijken naar het eerste team, leerzaam en vooral gezellig.

Nu even over de wedstrijden van de afgelopen weken dat ik aanwezig was. Even over de (mist) wedstrijddag van 20-11-2011, gezien de dichte mist moest ik vertrouwen op mijn navigatiesysteem om bij de sporthal te komen. Bij Bataviastad zei de zwoele damesstem van mijn navigatiesysteem “Ik geloof dat wij de weg kwijt zijn”, ik zeg WIJ? JIJ zal je bedoelen! Zij weer maar jij zit achter het stuur. Bij Dronten sprak zij, met nog steeds de zelfde zwoele stem, ik ben de weg even kwijt je zoek het zelf maar uit ik kap ermee. Zodoende was ik pas rond 10 uur in de hal, ik was uit voorzorg al om 5 uur ’s ochtends naar de hal gereden. Eindelijk in de hal bleken er weer 10 teams te spelen, wederom een prachtig gezicht.

Vandaag op 4 december 2011 weer in de hal geweest. Om mijn verhaaltje niet te lang te maken wil ik dit keer de foto’s voor zich zelf laten spreken. Wel een tip aan iedereen, kijk zo vaak mogelijk op de website van de club het is leuk en leerzaam. De foto's volgen binnenkort.

Enkele filmpjes van een badmintontraining met hengel:

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Carrie op 05-12-2011 om 17:41 uur

    Ik bewonder elke dag de site van Almere en met trainer Guus aan het woord verveel je je nooit! Vol verwachting naar de plaatjes en leren doen we allemaal nog toch ;)

  2. Henk Staats op 08-12-2011 om 09:34 uur

    Heel bijzonder en bijzonder leuk met die enthousiaste kinderen.

Reageer op dit bericht (“Jeugdverhalen (inclusief filmpjes) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)