Badminton Vereniging Almere

Opsporing verzocht

Afgelopen donderdag, 08 december 2011, heeft mijn dochter, Liviëna, haar racket in de hal laten liggen. Dit gebeurde na de teamtraining rond 19.00 uur. Heeft iemand dit racket, Yonex Carbonex 25sp, donker paars/zwart met oranje grip, gevonden/gezien?

Graag met mij contact opnemen via dasvie@gmail.com of 06-27012199.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Dasvie Soemantri op 11-12-2011 om 16:06 uur

  Oh, ya. Tot overmaat van ramp, heeft iemand ook de trainingsbroek van mijn dochter tijdens de competitie in de hal van BVA per ongeluk meegenomen. Het is een zwarte broek, maat S. Wie o wie????

 2. Liviëna op 13-12-2011 om 20:20 uur

  Beste allemaal,
  Ik wil zeggen dat de verloren racket en verloren broek vandaag tijdens mijn training gevonden zijn. Het verloren racket is dankzij Peter Verschoor en mijn broertje Edo gevonden tussen de andere leenrackets. Vlak na de training heb ik zelf mijn broek gevonden in ......... mijn eigen tas. Zondag wist ik niet dat iemand de broek in mijn tas heeft gedaan. Namens mijzelf: Sorry voor het vals alarm :P

 3. Jolanda van Balen Walter op 14-12-2011 om 10:24 uur

  Lieve Liviëna,
  Wat fijn dat je racket weer gevonden is en vooral héél goed dat je je broek weer teruggevonden hebt! Gewoon in je eigen tas...suffie! Goed van jou dat je dat eerlijk toegeeft.

 4. Liviëna op 14-12-2011 om 12:58 uur

  Hihi! Dankje wel jolanda :D Ik vond het gewoon raar dat de broek gewoon in mijn tas zat. echt dom van mij eigenlijk, maar zondag zag ik de broek niet in de tas.

Reageer op dit bericht (“Opsporing verzocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)