Badminton Vereniging Almere

Succesvol Pepernotentoernooi (update: foto's)

Afgelopen vrijdag 2 december was het weer tijd voor het jaarlijkse Pepernotentoernooi, wat ook dit jaar weer een enorm succes was. Met een recordopkomst van zo’n 80 kinderen was het een gezellige drukte in de sporthal. Bekijk ook zeker even de foto's.

Als eerste begonnen we met de warming-up, deze werd verzorgd door juf Emmy. Daarna werden alle kinderen op acht banen in poules verdeeld en speelden ze dubbels tegen elkaar, met steeds weer een andere partner en een andere tegenstander. En op de twee overgebleven banen konden er met de Pieten die tijdens de warming-up binnenkwamen verschillende spelletjes gespeeld worden, zoals pakjes in de schoorsteen gooien en met ballonnen overslaan. En elke ronde was er een andere baan die pauze had, deze konden dan naar de kantine gaan om gezellig wat pepernoten te eten en een AA’tje te drinken.

Bekijk de foto's

Na afloop was er natuurlijk van elke baan iemand de winnaar. Deze winnaar kreeg van de Pieten een lekkere grote chocoladeletter. Maar de rest van de baan bleef niet met lege handen achter, voor hen hadden de Pieten kleine chocoladeletters meegenomen. En zoals het hoort kreeg ook de ouder die de baan had geholpen met tellen en het goed opvolgen van de schema’s een grote chocoladeletter.

Toen de winnaars bekend gingen we over na de andere prijswinnaars. Er was namelijk ook nog een kleurwedstrijd en een wedstrijd om te raden hoeveel pepernoten er in een pot zaten. Uit alle kleurplaten (die trouwens allemaal weer erg mooi waren) werden vier winnaars gekozen zij kregen allemaal een mooie prijs uit het winkeltje van Bees-Sport. En de winnar van het raden van de pepernoten was Floor Maassen geworden, zij zat slechts één pepernoot af van het aantal dat er in de pot zat, en ook zij kreeg een prijs van Bees-Sport.

Al met al was het een gezellig en druk toernooi. Als laatste bedanken we nog alle ouders die bereidt waren om bij de banen en achter de bar te helpen. En tegen de kinderen zeggen we: tot volgend jaar! Want dan is er natuurlijk weer een nieuw Pepernotentoernooi.

De foto's zijn te vinden in de fotogalerij en op Facebook.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 17-12-2011 om 11:29 uur

    Complimenten aan de fotograaf!

  2. Krijn op 17-12-2011 om 11:31 uur

    Eddy Odijk dus!

Reageer op dit bericht (“Succesvol Pepernotentoernooi (update: foto's) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)