Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie BV Almere, op 8 januari

Op zondag 8 januari 2012 houdt de Badminton Vereniging Almere vanaf 14.00 uur de Nieuwjaarsreceptie. Vanzelfsprekend zijn er oliebollen, dat kunt U de afgelopen weken niet gemist hebben op onze site en andere hapjes en drankjes.

Voor deze Nieuwjaarsreceptie zijn niet alleen onze leden uitgenodigd, maar ook onze oud-leden, badmintonners-overdag, stakeholders (sponsors, gemeente, provincie, de media) om er een paar uitermate gezellige uren van te maken en het jaar 2012 heel goed te beginnen!

Dus tot ziens op zondag, 8 januari 2012 om 14.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker!

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie BV Almere, op 8 januari ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)