Badminton Vereniging Almere

Bulgaren en VBL komen naar Trofea Junior Masters 2012

Op 24 en 25 maart 2012 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Masters Toernooi (deeluitmakend van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit). Net als voorgaande jaren heeft het toernooi een internationaal karakter. Naast de traditionele komst van de Vlaamse Badminton Liga komen dit jaar ook enkele sterke spelers uit Bulgarije!

Het toernooi wordt dit jaar wederom in twee sporthallen gehouden; onze eigen Sportcomplex Carl Dekker en Sporthal Fanny Blankers Koen. Doordat het toernooi een verplicht toernooi is voor alle kinderen van een Badminton Academie en de Nationale selecties U15 & U17 beloofd het zeer druk en sterk toernooi te worden.

Het Trofea Junior Master Almere is een van de zes Junior Master toernooien in het Junior Master Circuit waarbij de U-15 is opgedeeld in een U15+ en de reguliere U-15 categorie. Deelnemers in de U-15 leeftijdscategorie, die per 1 september 2011 trainen bij een Badminton Academy, of onderdeel zijn van de Nationale Selectie U-15 moeten bij deelname aan het Trofea Junior Master Almere inschrijven voor de U-15+.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit 3 klassen: U13, U15 en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan nog tot 4 maart 2012 en is mogelijk via badmintonnederland.toernooi.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert op 23-02-2012 om 11:29 uur

    admintonnederland.toernooi.nl??????????

    'b naar bovengooien doet'

Reageer op dit bericht (“Bulgaren en VBL komen naar Trofea Junior Masters 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)