Badminton Vereniging Almere

Inschrijven jeugdcompetitie seizoen 2012/2013

De jeugdcompetitie is nog maar net afgelopen, maar toch is het alweer tijd om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen jeugdcompetitie! Vind je badminton ook een geweldige sport, speel je alweer een tijdje, en lijkt het je leuk om het in teamverband eens op te nemen tegen badmintonners van andere verenigingen, schrijf je dan nu in voor het seizoen 2012/2013!

Jeugdompetitie dit seizoen: Rianne en Joey in actie, twee spelers van onze J9.

De trainers zijn al begonnen met het uitdelen van de inschrijfformulieren, die we graag voor 5 maart ingevuld en wel terug zien. Mocht je het formulier nog niet hebben ontvangen, dan kan je het hier ophalen, uitprinten en op je gemak doorlezen. Alle informatie die je nodig hebt staat op het formulier. Als je daarna nog vragen hebt kan je altijd terecht bij je trainers, of stuur een mail naar eddy.odijk@bvalmere.nl. Digitaal opsturen van het formulier heeft geen zin, we hebben namelijk altijd de handtekening van je ouders/verzorgers nodig.

Download het inschrijfformulier

DE BVA is van mening dat het spelen van jeugdcompetitie een fantastische aanvulling is op het spelen en trainen in je kleurgroep. Er wordt daarom ook altijd geprobeerd de spelers zo in te delen dat ze een uitdagende competitie hebben, waar ze veel van leren. Daarbij moet rekening gehouden worden met leeftijd en niveau een ook proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle wensen. Kijkend naar uitslagen van dit seizoen en de reacties van de teams is dat goed gelukt.

Aarzel dus niet en schrijf je tijdig in. Eind maart moeten we zorgen voor een opgave van de hoeveelheid in te schrijven teams en klassen. Dan komen we ook met een concept teamindeling waar eenieder op kan reageren. Eind april moeten we dan een definitieve teamindeling presenteren en doorgeven aan de bond. Om dit zorgvuldig te kunnen doen willen we graag op tijd alle inschrijvingen binnen hebben. We hopen ook voor volgend seizoen weer op een groot aantal leuke en sportieve teams.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. davy op 21-02-2012 om 17:34 uur

    hahahahaha men broertje staat er stoned op :D

Reageer op dit bericht (“Inschrijven jeugdcompetitie seizoen 2012/2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)