Badminton Vereniging Almere

Inschrijving 15e BV Gaasperdam jeugdtoernooi geopend!

De inschrijving voor het 15e BV Gaasperdam jeugdtoernooi is weer geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 20 mei 2012 in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind. De inschrijfkosten zijn 5 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven kan via toernooi.nl (zoek op ‘15e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi’ of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl Kijk voor het toernooireglement op toernooi.nl.

Het toernooi lijkt nog ver weg, maar zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, want VOL = VOL. Inschrijven kan tot en met 6 mei 2012.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 20 mei 2012 bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

Farley en Iliaz Asruf
Toernooileiding 15e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl

Reageer op dit bericht (“Inschrijving 15e BV Gaasperdam jeugdtoernooi geopend! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)