Badminton Vereniging Almere

Veel driesetters zonder Mr. driesetter

Dinsdag 13 maart speelde team A1 de 6e wedstrijd in de OTK competitie. Na 3 maal 8-0 winst, 1 maal 5-3 verlies en een gelijkspel ging het team weer op zoek naar een overwinning tegen Arcade in eigen huis. Dit gebeurde ook, maar er moest flink voor gestreden worden.

De samenstelling van het team verschilt wekelijks en omdat Esther nog geniet van het weer in Egypte, Nienke ziek was en Krijn (Mr. driesetter) een lichte blessure heeft, speelden Sharon, Marit, Tim, Rick en Arjan. In de eerste wedstrijd was er 8-0 gewonnen bij Arcade dus het vertrouwen was erg groot bij team A1 om weer een grote score te behalen. Echter ging het er dit keer heel anders aan toe. Zelfs zonder het meespelen van Mr. driesetter werden er toch 5 driesetters gespeeld die ook bijna allemaal erg spannend eindigden. Zou Krijn zijn teamgenoten besmet hebben met het virus?

Rick en Arjan begonnen en wonnen vrij gemakkelijk de dubbel. Sharon en invalster Marit speelden een spannende dubbelpartij daarnaast die net verloren ging in de 3e. Tim won zijn single met een geweldige 1e set (21-05), maar had even een inzinking in de 2e. Gelukkig stelde hij orde op zaken in de 3e set (21-11) . Sharon en Arjan speelden beiden 3 lange sets in hun singles, maar konden helaas niet de winst pakken. Marit won vrij solide haar single zoals we van haar gewend zijn.

Met een tussenstand van 3-3 werd aan de mixen begonnen en deze waren dus erg belangrijk voor de einduitslag. Gelukkig wonnen Tim en Marit hun mix vrij gemakkelijk, Rick en Sharon dachten... ach dan nog maar een 3e set. Die wonnen ze uiteindelijk.

Resultaat is 5-3 winst en hopelijk een handhaving van de 1e plaats in de poule.

Reageer op dit bericht (“Veel driesetters zonder Mr. driesetter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)