Badminton Vereniging Almere

ALLE BVA JEUGD OPGELET! HOOGSTE TIJD VOOR EEN SPETTEREND KAMP!

2012: het jaar dat de wereld vergaat, van het EK voetbal, de Olympische Spelen in Londen, maar het zal de geschiedenis ingaan als het jaar van het vetste BVA jeugdkamp ooit! Op 6, 7 & 8 juli 2012 organiseren we op het prachtige YMCA terrein in Leusden een jeugdkamp wat je niet mag missen.

Wij van de KC (kampcommissie) vinden het weer de hoogste tijd worden voor een BVA jeugdkamp. Er loopt zo onderhand een generatie jonge badmintonners rond in de hal die nog nooit hebben ervaren hoe het voelt om aan een BVA kamp te hebben meegedaan. En wij van de BC (Richard, Emmy, Max, Mariska, Thomas, Esther & Eddy, allemaal bijzonder qua kamp bijzondere ervaringsdeskundigen) vinden dat een groot gemis in je badminton loopbaan.

Niet dat je op het kamp veel met badminton te maken krijgt. Of het is er te donker voor, of er staan teveel bomen in de weg, of is het dak van je tent niet hoog genoeg. En je krijgt er toch ook geen tijd voor, want wij plannen deze drie dagen propvol andere activiteiten. Trouwens, wie weet wat er allemaal nog meer gebeurt met badmintonnertjes als je ze in groten getale in een bos loslaat zonder racket? Misschien eindigen ze wel op de zeepbaan.

Begin juli zijn de dagen lang en de nachten kort, als jullie begrijpen wat we bedoelen… Tijd om te slapen is er nauwelijks en om je te vervelen al helemaal niet. We hebben het programma voor deze drie dagen vrijwel geheel gevuld met inspannende, ontspannende én spannende activiteiten. Tussendoor wordt er meer dan genoeg aan de inwendige badmintonner gedacht, met een BBQ op zaterdag als culinair hoogtepunt.

We zijn kortom van plan om jou en onszelf drie geweldig leuke dagen te bezorgen als knallende afsluiting van dit seizoen. Maar daar hebben we wel jouw aanwezigheid voor nodig. Vanaf volgende week zaterdag, 28-04, zullen er inschrijfformulieren uitgedeeld worden in de hal en eveneens digitaal beschikbaar komen op de site. En dan geldt, vol=vol als we de vijftig beschikbare slaapplaatsen bereikt hebben.

De inschrijving staat open voor alle BVA jeugdspelers tussen van 8 tot 18. Ben je jonger dan 8 of kan je niet alle drie de dagen, geen probleem, je kunt dan de gehele zaterdag meedoen met het mooie programma van die dag. Probleem is dan wel dat je in je eigen bed zult moeten slapen. Ben je 18 jaar of ouder, ook geen probleem, dan kan je zaterdag mee als begeleider!

Het inschrijfformulier bevat overigens de hoogstnoodzakelijke info en je hoeft eigenlijk alleen te laten weten of je komt en of je ouders/verzorgers het ermee eens zijn. Als je je aanmeldt krijg je namelijk nog een uitgebreid kampboekje toegestuurd en dan zullen we nog een aantal zaken van je nodig hebben en willen weten.

Maar ga nu eerst maar eens je agenda erbij pakken en al die overige saaie afspraken verzetten. En daarna noteer je met grote letters, 6, 7 & 8 juli BVA JEUGDKAMP! Misschien moet je voor maandag nog een dagje inplannen om bij te komen…. Dus, aarzel niet en zorg dat je er tijdig bij bent zodat wij met jou een knallend kamp kunnen gaan organiseren. Klik op http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2007-2008/bva-jeugdkamp voor een foto-impressie van het kamp van vier jaar geleden. Als je goed kijkt ontdek je misschien nog wel een (assistent) trainer of collega jeugd- of inmiddels senior badmintonner.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. roskam, marco op 03-05-2012 om 17:40 uur

    marco roskamwil graag mee op kamp en kan er nu al niet van slapen. :D

  2. Thomas op 04-05-2012 om 10:34 uur

    Super Marco, leuk dat je zo graag mee wil!! Ik zou zeggen snel inschrijven, dan weet je zeker dat je mee kan!!

Reageer op dit bericht (“ALLE BVA JEUGD OPGELET! HOOGSTE TIJD VOOR EEN SPETTEREND KAMP! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)