Badminton Vereniging Almere

Eleganza for Kids, nieuwe sponsor

De Badminton Vereniging Almere is een nieuwe sponsor rijker, te weten Eleganza for Kids. Eleganza for Kids is een webboetiek en is onlangs gestart met online verkoop van exclusieve kinderkleding voor speciale gelegenheden.

Eleganza

Eleganza for Kids heeft haar internetdeuren voor de kleine prinsesjes onder het grote publiek geopend. Welke feestdag het ook is, bij Eleganza for Kids hebben ouders een ruime keuze in kleding om hun kleine prinses te laten stralen.

De collectie van Charabia en La Stupenderia is gericht op meisjes van nul tot zeven jaar en bestaat uit jurkjes, bijpassende vestjes, broekjes en shirts in verschillende stijlen. Alle kleding is gemaakt van mooie natuurlijke stoffen, heeft originele dessins, fantasievolle details en een schitterende afwerking. Zo worden de jurkjes afgewerkt met linten en bijzondere bloemapplicaties. De collectie zorgt ervoor dat iedere dochter straalt als een prinses op elke speciale gelegenheid.

Beroemdheden

Dit high end merk kan Angelina Jolie en Penelope Cruz tot haar clientèle rekenen. Daarnaast is La Stupenderia ook verkrijgbaar in het grote Engelse warenhuis Harrods. Lady Louise, de kleindochter van Koningin Elizabeth is afgelopen paasdagen in een set van La Stupenderia in het openbaar verschenen en veelvuldig gefotografeerd. Bergdorf Goodman mogen wij in dit rijtje niet vergeten. Ook in New York wordt La Stupenderia vertegenwoordigd. De Nederlandse ontwerpster Ilja Visser werd op haar babyshower verrast met een prachtig jurkje van La Stupenderia.

Over Eleganza for Kids

Eleganza

Eigenaresse Shirley Staats, 30 jaar, is al van jongs af aan bezig met mode. Sinds de geboorte van haar dochter, liep ze vaak stad en land af om een leuke, originele outfit te vinden voor die ene speciale gelegenheid. “Ook in mijn omgeving hoorde ik veel moeders en vaders die op zoek waren naar gelegenheidskleding. Ik ben geboren in een ondernemersgezin en kon het niet laten om de mogelijkheden te bekijken om dat soort kleding zelf in te kopen en te verkopen. Ik werd meteen enthousiast bij het zien van de verschillende collecties. En ik hoop natuurlijk dat alle bezoekers van mijn webboetiek dat ook zullen zijn.”

Voor meer informatie over Eleganza for Kids, de collectie en voor het opvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Shirley Staats, te bereiken op telefoonnummer: 06 - 520 112 47, per mail: info@eleganzaforkids.nl of kijk op http://www.eleganzaforkids.nl

Reageer op dit bericht (“Eleganza for Kids, nieuwe sponsor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)