Badminton Vereniging Almere

BVARENA Voetbalpoule

Nog een paar dagen en het EK spektakel breekt weer los. Gedurende 24 dagen wordt in 31 wedstrijden beslist wie zich de komende 4 jaar Europees Kampioen mag noemen. 4 Jaar geleden wist Spanje in het Ernst Happel Stadion in Wenen Europees kampioen voetbal te worden. In een enerverende finale werd Duitsland terecht met 1-0 verslagen. Hoe zal het dit jaar verlopen weet niemand.

Octopus Paul is helaas niet langer onder ons, maar hij heeft wel een vervanger. Zijn plaats is ingenomen door een helderziend varken.
Het varken komt uit Kiev en volgens een woordvoerder is het ‘een orakel dat alle mysteries van het voetbal kent’. Ik ben benieuwd of hij het net zo juist zal hebben als de beroemde Octopus Paul tijdens het WK twee jaar geleden?

Maar ook de ‘gewone mens’ waagt zich natuurlijk graag aan een voorspelling van het Europees Kampioenschap. K&B wil jullie daarom graag uitnodigen om de EK 2012 poule in te vullen en voorspel de uitslagen, wie wordt er Europees Kampioen, voorspel hoe het ons Oranje zal vergaan etc. etc.

Wil je meedoen (deelname is gratis) dan kan dit door je in te schrijven op de site www.voetbalpoules.nl. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kan je alle voorspellingen invullen. Ik stel voor dat je eerst even de spelregels doorneemt zodat je zeker weet dat je niets vergeet in te vullen.

Wordt vervolgens lid van onze eigen BV Almere poule (BVARENA). Wachtwoord = dekker

Natuurlijk zien we je ook tijdens een van de wedstrijden van Oranje bij ons in de kantine, maar het volgen van de rest van het toernooi is echt veel leuker als je ook de EK-Poule hebt ingevuld.
Zo worden zelfs de wedstrijden in de andere poules een stuk leuker om naar te kijken.

Dus, vul zo snel mogelijk jouw EK voorspelling in en doe gezellig mee...

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. K&B op 03-06-2012 om 11:43 uur

  De inschrijving voor de BVARENA voetbalpoule loopt. De eerste 10 aanmeldingen zijn al binnen.
  Ook meedoen?? klik op het bijbehorend bericht en volg de simpele handleiding.
  Doe het wel voor 8 juni 18.00 uur want dan sluit een gedeelte van de site.

  Tot ziens op 9 juni in de BVARENA

  K&B

Reageer op dit bericht (“BVARENA Voetbalpoule ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)