Badminton Vereniging Almere

Nog een paar plekjes voor het kamp

Zoals iedereen inmiddels weet gaan we op 6, 7 en 8 juli weer op kamp! De afgelopen weken zijn er heel veel inschrijfformulieren uitgedeeld en er zijn er zo’n 35 weer teruggekomen. Maar het kamp is pas vol bij 50 kinderen. Dit betekent dus dat er nog een paar plekjes zijn voor de kinderen die alsnog meewillen! Maar dan moet je er wel snel bij zijn want eerdaags sluit de inschrijving en gaan we bezig met de laatste voorbereidingen zodat iedereen er straks klaar voor is.

Dus nog één keer alles op een rij: Vanaf vrijdagavond (ongeveer 7 uur) tot zondag middag gaan we naar het YMCA jeugdkamp in Leusden. In dit geweldige kamp zijn we al vaker geweest en midden tussen de bossen zitten we op een prachtige plek. Maar veel tijd om bloemetjes te zoeken krijg je niet want we hebben een vol programma met allerlei leuke activiteiten.

Ben je tussen de 8 en 18 jaar, dan is dit kamp voor jou bedoeld. Als je alle drie de dagen mee wilt vragen we daar €50,- voor. Als je nog geen 8 bent of je kan niet alle dagen, dan mag je ook alleen de zaterdag komen, hier vragen we €10,- voor. Je komt dan aan na het ontbijt en ’s avonds na de barbecue ga je weer terug naar huis.

Maar wees er snel bij voordat het vol zit! Als je nog vragen hebt kan je dit aan iemand van de kampcommissie vragen (Mariska, Esther, Max, Eddy, Richard en Thomas).

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jeanet op 29-05-2012 om 12:10 uur

    Beste kinderen,
    Het kamp start vrijdagavond en niet Zaterdag, zoals in het berichtje staat.

  2. Thomas op 29-05-2012 om 14:39 uur

    Oeps foutje. Ik zal het veranderen.
    Bedankt Jeanet

Reageer op dit bericht (“Nog een paar plekjes voor het kamp ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)