Badminton Vereniging Almere

Almeerse Boks- en Sportschool biedt mogelijkheden voor BVA-leden

Medio januari 2012 is de Boksschool Almere gestart met haar activiteiten in de voormalige Bowlshal. De Boksschool doet meer dan alleen boksen. Men kan er terecht voor een aantal verdedigingssporten, en er staan er zo'n 15 fitnesstoestellen waar onder deskundige leiding de lichamelijke conditie kan worden opgevijzeld.

Een aantal toptalenten van onze vereniging heeft al eens kennis gemaakt met de sporten die in de bokshal worden beoefend en de toppers keken wel even op van de conditie die voor deze sporten vereist is.

De Badminton Vereniging Almere en de Boks- en Sportschool Almere zijn overeengekomen dat leden van de Badminton Vereniging Almere voor een bedrag van € 40,-- per seizoen onbeperkt mogen deelnemen aan de sportactiviteiten bij de Boksschool Almere!

Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, dan maakt u dat middels de mail voor 1 juli 2012 kenbaar aan de voorzitter van de Sporttechnische Commissie Stephan Melein. De voorzitter der STC draagt er in overleg met de penningmeester Vincent Festen zorg voor dat u een aangepaste BVA-ledenpas krijgt, die u recht geeft om deel te nemen aan de sportactiviteiten bij de Boksschool Almere.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2012/2013 wordt het bedrag van € 40,-- per seizoen dan gelijktijdig afgeschreven met de contributie voor de vereniging.

De Boksschool Almere is geopend op de volgende tijden

Reageer op dit bericht (“Almeerse Boks- en Sportschool biedt mogelijkheden voor BVA-leden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)