Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen 2012

Aangezien we voor het eerst clubkampioenschappen hadden in juni, waren we erg benieuwd naar de opkomst en het enthousiasme. Qua opkomst was het alleen bij de recreanten wat minder, maar qua enthousiasme was er geen verschil. Iedereen ging vol voor de winst, maar was ook sportief als de tegenstander beter bleek te zijn.

Kinderen die trappelend vol ongeduld stonden te wachten bij de wedstrijdtafel tot ze omgeroepen werden en volwassenen die glimlachend de tegenstander aankeken met een blik van ‘jou kan ik hebben’. Ook het grote aantal mensen aan de kant van de banen wees op interesse richting de gespeelde partijen. Opa’s en oma’s die naar de kleinkinderen komen kijken, maar ondertussen ook bewonderend opmerken dat het toch wel iets sneller gaat dan op de camping.

Een enorm aantal wedstrijden hebben we weer afgewerkt en het leuke is dat iedereen in een poule speelt. Dat heeft tevens als nadeel dat je veel partijen moet spelen, zeker als je door gaat naar de halve en hele finale. Maar goed, misschien een beetje spierpijn de volgende dag, maar wel veel wedstrijden gespeeld en daar doe je voor mee, toch?!

De foto's zijn (voorlopig alleen) te vinden op Facebook.

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)