Badminton Vereniging Almere

Nederland - Denemarken in ons eigen Heineken House

Na de geslaagde uitzwaaiwedstrijd tegen de Noord Ieren is het zaterdagavond 9 juni 2012 dan zo ver. Voor Nederland begint het EK en in het Poolse Charkov trappen we af tegen de Denen. U kunt het allemaal meebeleven in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker dat door de heren Cock van Puffelen en Ronald Blok is omgetoverd tot een soort klein Heineken House en waar de badmintonliefhebbers, die ook fan zijn van het Oranjevoetbal met z'n allen gaan genieten van een naar wij vurig hopen, goede prestatie van de Oranjemannen.

Het zal geen eenvoudige wedstrijd worden, want als ik de kenners mag geloven, dan is de Oranjeverdediging de zwakste schakel. We kunnen dus de nodige aanvallen verwachten van de Denen en met het bloed van de Vikingvoorvaderen in de aderen, zullen ze dat ook vol overgave doen.

De Denen zijn natuurlijk al lang vergeten dat Michiel Adriaanszoon de Ruyter ooit in 1658 op verzoek van de Staten Generaal de Denen te hulp schoot en de Sont vrijmaakte van de Zweedse overheersing. De Ruyter werd door de Deense Koning in de adelstrand verheven voor zijn verdienste voor het Deense Koninkrijk. Op enige consideratie van de Denen hoeven we echt niet te rekenen, maar laten we hopen dat zoals de grootste zeeheld aller tijden, De Ruyter, de Sont vrijmaakte, de Oranjespitsen de weg naar het Deense doel zullen vinden!

Wat ons badmintonnend niet lukt, winnen van de Denen, moet dan maar voetballend.

Tot zaterdag 9 juni 2012 om 18.00 uur in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. miss Vino op 11-06-2012 om 14:09 uur

    Na deze nederlaag of warming up voor de finale, woensdagavond 2045 uur NED-DUI in de hal?

Reageer op dit bericht (“Nederland - Denemarken in ons eigen Heineken House ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)