Badminton Vereniging Almere

Hulptroepen gezocht voor Dekker Almere

De diverse commissies zijn bezig met het treffen van de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2012/2013 en dat geldt ook voor alles wat er samenhangt met het spelen van Dekker Almere, team 1, in de Carlton eredivisie van het Nederlandse badminton. Voor het spelen in de eredivisie, en in mindere mate voor het spelen in de eerste divisie, is een aantal specifieke uitvoeringsregels van kracht en daar hebben verenigingen die in de eredivisie en/of de eerste divisie spelen zich aan te houden.

Carlton

Deze regels gelden ten aanzien van onder meer de inrichting van de zaal, reclameborden, scoreborden, PR-activiteiten, media-aandacht en de persberichten (met foto's). Daarnaast gelden er nog heel specifieke regels ten aanzien van de reclames op de kleding van de spelers. Wellicht verklaren deze verplichte uitvoeringsregels ook enigszins het gevoel bij een klein aantal van onze leden, dat er wel heel veel aandacht uitgaat naar team 1, Dekker Almere, maar voorschriften zijn nu eenmaal voorschriften. Uiteindelijk hebben 'we' ze met z'n allen bedacht als badmintonners.

Om ook in het nieuwe seizoen alles op rolletjes te laten verlopen, hebben wij een aantal zaken op een rij gezet en daarbij aangegeven of wij nog vrijwilligers zoeken die ons willen ondersteunen.

Op- en afbouwen van de Arena

Vrijwilligers die willen helpen bij het op- en afbouwen van de Arena, hebben we er eigenlijk nooit genoeg. Het gaat om negen thuiswedstrijden van Dekker Almere op de zaterdagavond of de zondagmiddag en het liefste zouden we willen beschikken over een pooltje aan vrijwilligers die elkaar kunnen aflossen. Je hoeft dus zeer beslist niet alle negen thuiswedstrijden aanwezig te zijn. De beloning is fors, namelijk een drankje.

Lijnrechters

Badminton Nederland stelt per wedstrijd het arbitrale trio aan. Een referee en twee scheidsrechters. Badminton Nederland levert geen lijnrechters meer. Daar moet de vereniging zelf voor zorgen. Ook hier willen we graag beschikken over een pooltje aan lijnrechters. Leeftijdsindicatie, vanaf 12 jaar en ook hier geldt dat je niet alle weken hoeft te kunnen. De vereniging stelt een kleine vergoeding beschikbaar voor de lijnrechters.

Bedienen van de scoreborden

Ook hier willen we een pooltje vormen van leden die de scoreborden willen bedienen. De leeftijdsindicatie is ook hier vanaf twaalf jaar en de vereniging stelt er een kleine vergoeding tegenover. En ook hier geldt weer dat je niet alle weken hoeft te kunnen.

Ladyspeaker

Jos Wu fungeert als ladyspeaker bij Dekker Almere en Mariska Post is haar stand-in, maar vol alle zekerheid zijn we nog op zoek naar een derde dame die als ladyspeaker wil fungeren. Vanaf een jaar of 16 bij je van harte welkom om je aan te melden.

Fotografen

Dit bestand bestaat niet

We beschikken over een kleine pool aan fotografen, te weten Danny van der Putten Edwin Gijsen en Eddy Odijk. die de foto's verzorgen van de thuiswedstrijden van Dekker Almere. Maar Danny, Edwin en Eddy kunnen niet altijd, omdat zij zelf competitie spelen of competitiespelende kinderen hebben. De fotografenpool willen we daarom graag uitbreiden
Een aantal foto's dient binnen twaalf uur beschikbaar te zijn voor de media.

Scheidsrechters

Het arbitrale trio en de lijnrechters worden bij aankomst door een vertegenwoordiger van het bestuur met een kopje koffie of thee ontvangen. Na afloop van de wedstrijd en alvorens de scheidsen en de lijnrechters huiswaarts keren, worden de scheidsen en de lijnrechters getrakteerd op hapje en een drankje. Dat wordt nu geregeld door Lida Staats maar ook die is er wel eens niet en ook daarvoor zijn we op zoek naar een stand in.

Sponsors

Carl Dekker

Een aantal sponsors bezoekt regelmatig onze thuiswedstrijden. Wij zijn op zoek naar een gastvrouw die de sponsors gedurende de wedstrijd en eventueel na afloop van een hapje en een drankje willen voorzien.

Verslaggeving

Binnen twaalf uur na afloop van een thuiswedstrijd dient er een verslag van de wedstrijd beschikbaar te zijn voor de media. Thomas van Cruchten heeft het afgelopen seizoen tot volle tevredenheid van een ieder een aantal leuke verslagen voor zijn rekening genomen. Volgaarne willen we het aantal (jeugdige) verslaggevers dan ook uitbreiden en we doen derhalve een oproep aan (jeugdig) schrijverstalent om zich te melden voor het schrijven van de wedstrijdverslagen van Dekker Almere.

Trommelaars

We zijn eveneens op zoek naar een aantal trommelaars die de spelers van Dekker Almere 'geluidstechnisch' willen ondersteunen tijdens de thuiswedstrijden.

Interesse en informatie

Als u interesse heeft om de vereniging te ondersteunen op één van bovengenoemde punten, of als u nadere informatie wenst, meldt u zich dan tot de manager van Dekker Almere, Emmy Vlaar.

Emmy kunt u bereiken telefonisch op 06-52650068 of via de mail emmy.vlaar@bvalmere.nl

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Philip Pietersz op 13-08-2012 om 15:16 uur

    Ik ben bereid foto's te maken.
    Ik kan natuurlijk ook niet alle wedstrijden, maar doe mijn best er zo veel mogelijk te doen.

    Groetjes
    Philip

  2. Henk Staats op 13-08-2012 om 20:20 uur

    Daar is Emmy blij mee.

  3. René Wu op 15-08-2012 om 19:24 uur

    Graag meld ik mij aan om de scheidsrechters te ontvangen: de meeste ken ik al van de Dutch Open ed.

    Groeten,
    René

  4. Henk Staats op 15-08-2012 om 19:44 uur

    Emmy wordt steeds blijer.

Reageer op dit bericht (“Hulptroepen gezocht voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)