Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere maakt gebruik van WISIS

In de door Dekker Almere met 5-3 gewonnen wedstrijd tegen TFS Barendrecht hebben de Almeerders voor het eerst gebruik gemaakt van het eerste concept van het nieuwe scorebordsysteem van Wisis. Dit onder meer draadloze systeem maakt de 'ouderwetse naambordjes' overbodig want de namen kunnen in het scherm worden weergegeven.

Dit bestand bestaat niet

Wisis®, een revolutie voor sporters en toeschouwers, zoals deze Nederlandse vinding wordt omschreven, is een op het oog eenvoudig apparaatje, gaat ongetwijfeld zorgen voor een revolutie in de sportwereld. Wisis® staat voor Wireless Scoring Information System. Het is een gepatenteerde Nederlandse vinding. Wisis® is toe te passen bij alle sporten waar met een scorebord wordt gewerkt. En, het is een nieuw product zonder concurrentie!

Een aantal sportprofessionals heeft reeds kennisgemaakt met Wisis®. Hun enthousiasme is enorm groot. Zij bevestigen dat Wisis® wereldwijd een leemte invult op het gebied van de informatiebehoefte van sporters en toeschouwers. Met Wisis® wordt sport nóg leuker!

Wellicht is het mogelijk dat alle eredivisieverenigingen in de toekomst van dit vrij eenvoudige maar professionele systeem gebruik gaan maken. Dat zou moeten kunnen nu er sponsoropbrengsten zijn middels de Carlton Eredivisie en de aanschaf daardoor (deels) gefinancierd kan worden. Het zou onze mooie badmintonsport weer een professioneler uitstraling geven!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere maakt gebruik van WISIS ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)