Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen BC Roosterse

Dekker Almere speelt komende zaterdag 8 september 2012 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie. De tegenstander is BC Roosterse uit het Limburgse Roosteren.

Carlton
Carlton

Het seizoen 2012/2013 is een jubileumjaar voor de Badminton Vereniging Almere, want de vereniging bestaat namelijk 25 jaar. En in dit seizoen wil Dekker voor de derde achtereenvolgende maal de play-offs halen en als het even kan ook de finale.

De tegenstander op deze zaterdagavond is BC Roosterse en de Limburgers hebben zich fors versterkt voor dit nieuwe seizoen met een aantal Belgische internationals en kunnen derhalve gezien worden als een serieuze kandidaat voor één van de vier play-offplekken.

Voor Dekker Almere treden in het strijdperk Thamar Peters, Cheryl Seinen, Manon Sibbald, Yvonne Sie, Saber Afif, Stephan Branderhorst en Dave Khodabux. Wellicht maakt ook de Brit Peter Mills zijn debuut bij Dekker Almere.

Carl Dekker

Het programma van de eerste speelronde op 8 en 9 september 2012 ziet er als volgt uit

Van Zijderveld - DKC
Dekker Almere - BC Roosterse
BC Amersfoort - BC Duinwijck
Van Zundert Velo - BC Victoria
BV Slotermeer - TFS Barendrecht

Dit bestand bestaat niet

Op papier is er onmiddellijk sprake van een aantal zeer leuke wedstrijden, waarbij de wedstrijd BC Amersfoort tegen BC Duinwijck het meest in het oog springt.

U bent zaterdagavond 8 september 2012 om 19.00 uur van harte welkom in Sportcomplex Carl Dekker om de spelers en de begeleiders aan te moedigen in de pittige wedstrijd tegen de Roosterse BC. De toegang is zoals te doen gebruikelijk, gratis.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen BC Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)