Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen TFS en uit tegen Victoria

Dekker Almere speelt komende zaterdag 22 september 2012 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker thuis tegen TFS uit Barendrecht. Zondag 23 september 2012 speelt Dekker Almere uit in Hoensbroek tegen Victoria.

Carlton

Dekker Almere staat na twee wedstrijden derde op de ranglijst met elf punten en TFS Barendrecht staat op plek tien van de ranglijst met vijf punten. Victoria staat op de zesde plaats op de ranglijst met zes punten.

Dekker Almere zal beide wedstrijden aantreden in de sterkst mogelijke opstelling te weten met Saber Afif, Stephan Branderhorst, Dave Khodabux, Peter Mills, Thamar Peters en Yvonne Sie. Of Cheryl Seinen en Manon Sibbald mee doen is nog afwachten, want zij hebben toernooiverplichtingen bij de Belgian Junior.

Het volledige programma van de twee speelrondes op 22 en 23 september 2012 en de huidige stand is als volgt:

Carl Dekker

Dit bestand bestaat niet

Op papier is er sprake van een aantal zeer leuke wedstrijden, waarbij de wedstrijd Van Zundert Velo tegen Van Zijderveld het meeste opvalt. Kembitt Roosterse heeft wel een heel zwaar weekend met de wedstrijd uit tegen Duinwijck en thuis tegen Van Zundert Velo. De vraag is ook of DKC punten kan afsnoepen van de koploper, te weten Amersfoort.

Al met al weer twee mooie en spannende speelrondes in de Carlton Eredivisie 2012/2013.

Carlton

Bekijk ook de trailer van de Carlton Eredivisie http://www.youtube.com/watch?v=w_cQqX5TBZQ

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen TFS en uit tegen Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)