Badminton Vereniging Almere

Gezamenlijke OpenDag op 15 september 2012

Badminton Vereniging Almere, De Boks- en Sportschool Almere en Turning Spirit Almere houden op zaterdag 15 september 2012 van 15.00 tot 17.00 uur een gezamenlijke OpenDag in Sportcomplex Carl Dekker in de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Het initiatief voor deze gezamenlijke OpenDag is uitgegaan van de BSAO (Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost) die daarmede het belang wil onderstrepen van het feit dat bewegen belangrijk is voor de gezondheid en dat de drie verenigingen die gebruik maken van Sportcomplex Carl Dekker bij uitstek geschikt zijn het bewegen daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Download de pdf

Voor de Badminton Vereniging Almere geldt nog dat de OpenDag op 15 september juist vooraf gaat aan de week van het badminton, die van 18 september tot en met 23 september wordt gehouden. Op woensdag 19 september wordt de OpenDag nog eens herhaald voor de jeugd van 15.00 tot 16.30 uur eveneens in Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Gezamenlijke OpenDag op 15 september 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)