Badminton Vereniging Almere

Maandag 17 september start TopJuniotrainingen

Maandag 17 september starten de TopJunior-trainingen. Aan de TopJunior-trainingen nemen deel badmintonspelers die hun reguliere kleurentrainingen uit willen breiden met één of twee extra trainingen per week.

De TopJunior valt onder de afdeling Topsport binnen de vereniging. Een speler van de TopJunior is niet per definitie een toptalent die een imposante badminton carrière tegemoet kan zien, maar een jeugdspeler die op een enthousiaste wijze zijn trainingen wil volgen.

In principe is de training bedoeld om gemotiveerde kinderen de mogelijkheid te bieden extra trainingen te kunnen volgen en zich op deze manier te kunnen verbeteren. Daarnaast is de TopJunior bedoeld om op termijn de aansluiting met de Badminton School Almere te vergemakkelijken en/of te bespoedigen. Inmiddels maken de TopJunior-trainingen een structureel deel uit van de jeugdopleiding van de BVA.

De anderhalf uur durende trainingen worden gegeven in kleine groepen waardoor maximale persoonlijke aandacht gegeven kan worden. De trainingen zijn op maandag- en vrijdagavond en worden verzorgt door Gita Djajwasito, Mariska Staats en Richard Verschoor.

Reageer op dit bericht (“Maandag 17 september start TopJuniotrainingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)