Badminton Vereniging Almere

Vanaf woensdag 5 september weer BadmintonOverdag

Woensdagochtend 5 september 2012 kan er weer vanaf 9.00 tot 11.30 uur naar hartenlust worden gebadmintond in Sportcomplex Carl Dekker in de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Badminton is een laagdrempelige sport en kan door een ieder op alle niveaus worden beoefend. En dat kan zeker bij de Badminton Vereniging Almere waar op de woensdagochtend een ervaren gediplomeerde trainer beschikbaar is om U de fijne kneepjes van het badmintonnen te leren!

Wie komen er nu zoal spelen op de woensdagochtend?

Wel dat zijn beginnende recreanten, maar ook gevorderde recreanten. Oud wedstrijdspelers die nog graag tegen de shuttle willen meppen zijn ook actief op de woensdagochtend. En als het met het lesrooster uitkomt, zijn er ook jeugdleden actief en dat betekent qua leeftijd op de woensdagochtend zo maar een variatiebreedte van 15 tot 75 jaar!

Met andere woorden, voor een ieder die wil bewegen en wil badmintonnen is de woensdagochtend bij uitstek geschikt!

Op de woensdagochtend wordt er gespeeld van 09.00 tot 11.30 uur op tien badmintonvelden en het gebruik van de sauna is bij de prijs inbegrepen. Niet-leden betalen per keer € 4,-- en voor leden van de vereniging is het badmintonnen overdag gratis!

Eerste speeldag dus op woensdagochtend 5 september 2011 vanaf 09.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker in de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Reageer op dit bericht (“Vanaf woensdag 5 september weer BadmintonOverdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)