Badminton Vereniging Almere

Week van het badminton bij Almere

In het kader van de door BNL uitgeroepen 'Week van het badminton' organiseert de Badminton Vereniging Almere komende woensdag 19 september 2012 van 15.00 tot 16.30 uur een Opendag voor de jeugd in Sportcomplex Carl Dekker. De Almeerse jeugd is van harte welkom om kennis te maken met de badmintonsport in zijn algemeen en met de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder.

Voorts organiseert de Badminton Vereniging Almere op zaterdag 22 september 2012 een clinic van 15.30 tot 16.30 uur die gegeven gaat worden door de Topsportspelers, dus de spelers van de eerste drie teams.

´s Avonds is er een snoepzakje voor alle kinderen die de wedstrijd Dekker Almere tegen TFS Barendrecht bijwonen, maar bovendien vindt er onder de aanwezige jeugdleden een verloting plaats, waarbij shirtjes van de Dekker Almere spelers worden verloot en bovendien een racketbag te winnen valt!

Tot ziens in Sportcomplex Carl Dekker bij de Badminton Vereniging Almere tijdens de Week van het badminton.

Reageer op dit bericht (“Week van het badminton bij Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)