Badminton Vereniging Almere

Zondag, Dekker Almere thuis tegen DKC

Dekker Almere speelt zondagmiddag 30 september 2012 om 14.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker tegen het Haagse DKC. Dekker Almere staat op een tweede plek op de ranglijst met 23 punten uit vier wedstrijden. DKC staat op de zevende plaats met 12 punten uit eveneens vier wedstrijden.

Carlton

De Almeerders moeten er voor waken om deze wedstrijd te onderschatten, want DKC heeft een zeer sterk team. Dennis van Daalen de Jel en Soraya de Visch Eibergen kwamen over van Van Zundert Velo. Voorts maken Ginny Severien en het talent Mark Caljouw deel uit van DKC. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden komende zondag.

De stand in de eredivisie en de overige wedstrijden, met dank aan NOS-teletekst

Weer een aantal interessante wedstrijden op papier. Zo is de vraag of Van Zijderveld er uit tegen Amersfoort in slaagt om de nodige punten te snoepen van de torenhoge favoriet in de Carlton Eredivisie, BC Amersfoort. En wat zal de uitkomst zijn van de wedstrijd TFS Barendrecht tegen Kembit Roosterse?

Dit bestand bestaat niet

Maar het belangrijkste is dat Dekker Almere een goed resultaat neerzet tegen DKC. Kom komende zondagmiddag 30 september 2012 om 14.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker en moedig onze spelers aan!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Zondag, Dekker Almere thuis tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)