Badminton Vereniging Almere

Badmintonners vergeten overwinning mee te nemen

AMSTELVEEN/ABEL IWEMA - Op zich niet onverdienstelijk, maar wel teleurstellend. Dat rest na de 4-4 van Dekker Almere in de uitwedstrijd in de eredivisie badminton tegen Van Zijderveld. De ploeg van coach Eric Staats is zich aan het herstellen van het langdurig uitvallen van Thamar Peters. De eerste dame heeft inmiddels een operatie aan de knie achter de rug waarbij getracht is de voorste gescheurde kruisband te herstellen. Daarnaast heeft Peters een beschadigde meniscus.

,,Dat heeft een behoorlijke impact op mijn team. Daarnaast is het vervolgens voor haar heel sneu", omschreef coach Eric Staats het gevoel binnen de vereniging.

Dekker had het zaterdagavond beter kunnen doen. Met name de mannen lieten het afweten. Saber Afif leek in de derde game met een 8-13 voorsprong de strijd tegen Lester Oey naar zich toe te trekken. Hij verloor echter uiteindelijk met 21-14. Omdat Stephan Branderhorst ook verloor wist coach Eric Staat dat een overwinning niet mogelijk was. ,,Het lijkt bij Stephan even een mentaal probleem. Jammer want we hadden een overwinning op dit moment goed kunnen gebruiken", stelde coach Staats tot slot.

Reageer op dit bericht (“Badmintonners vergeten overwinning mee te nemen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)