Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere komende zaterdag uit tegen Van Zundert Velo

Zaterdag 27 oktober 2012 speelt Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. In ieder geval op papier een leuke wedstrijd want Dekker Almere staat tweede in de eredivisie met 31 punten uit zes wedstrijden en Van Zundert Velo staat derde met 30 punten uit eveneens zes wedstrijden.

Carlton

Wat de technische staf betreft is het de bedoeling om Sarah Walker, als vervangster van de ernstig geblesseerd geraakte Thamar Peters, haar debuut te laten maken bij Dekker Almere. Bij Dekker Almere ontbreekt Manon Sibbald, die naar het WJK in Japen is en daar wensen wij haar veel succes toe.

Het volledige programma en de huidige stand is als volgt

Er staan deze speelronde ook weer leuke wedstrijden op het programma zoals Victoria tegen Kembit Roosterse. Een onvervalste Limburgse derby waarbij het op de laatste plaats bivakerende Victoria met 16 punten er alles aan zal doen om streekgenoot Kembit Roosterse (24 punten) de nodige punten afhandig te maken.
Amersfoort zal tegen Slotermeer niet de moeilijkste wedstrijd uit haar historie spelen en een overwinning ligt voor de hand voor de keistedelingen.
Het Haarlemse Duinwijck (21 punten) thuis tegen het Amstelveense Van Zijderveld (26 punten), blijft natuurlijk altijd een mooie wedstrijd voor de badmintonliefhebbers.
TFS Barendrecht speelt thuis tegen DKC (Den Haag) en de vraag is of TFS Barendrecht de achterstand van vier punten op DKC kan goedmaken.

Dit bestand bestaat niet

Kortom, weer interessante wedstrijden in de zevende speelronde van de Carlton Eredivisie.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere komende zaterdag uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)