Badminton Vereniging Almere

Manon Sibbald in Japan

Vrijdag 19 oktober was het dan zo ver mijn eerste toernooi buiten Europa, namelijk in Japan. Hier word dit jaar de Wereld Jeugd Kampioenschappen gehouden. We spelen het team toernooi van 25 tot 28 oktober en het individuele toernooi begint op 30 oktober.

We moesten ons vrijdag 19 oktober al om 5 uur 's ochtends melden op Schiphol. Ik was blijkbaar nog niet helemaal wakker want ik stond in de verkeerde vertrekhal te zoeken. Na een stroef begin van de ochtend zat ik gelukkig nog wel op tijd in het vliegtuig en was de reis begonnen. We vlogen eerst naar Londen. Daar hebben we even de tijd gehad om onze benen te strekken en begon de lange vlucht naar Tokio. Na veel films kijken, eten en weinig slaap kwamen we na een reis van 12 uur vroeg in de morgen in Tokio aan. Eenmaal in het hotel aangekomen hebben we allemaal even een kort dutje gedaan en zijn we daarna even Chiba in gegaan. Na een rustige maar toch wel vermoeide dag was ik erg blij om die avond in mijn bedje te kruipen.

De volgende dag konden we 's middags pas badmintonnen. Voor die tijd hebben we onze rust gepakt en lekker van de zon genoten in een parkje. Voor we het wisten was het al weer 2 uur en gingen we richting de hal. Na een goede warming up hebben we een rustige training afgewerkt. De training was nog wat wennen en ging nog niet echt lekker. Gelukkig hebben we nog een paar dagen voordat het toernooi gaat beginnen. Na de training zijn we lekker gaan eten en ben ik daarna zo snel mogelijk mijn bedje in gekropen. De komende dagen zullen vooral uit rusten en trainen bestaan. Donderdag 25 oktober beginnen we het team toernooi tegen Ierland.

Geen bestandsnaam opgegeven

Reageer op dit bericht (“Manon Sibbald in Japan ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)