Badminton Vereniging Almere

Uitvallen Peters nekslag voor Dekker Almere

ALMERE / ABEL IWEMA - De blessure die Thamar Peters opliep in haar partij tegen Ginny Severien bleek een behoorlijke uitwerking te hebben op het uiteindelijke resultaat van Dekker Almere tegen DKC in de eredivisie badminton. De 4-4 was nog een behoorlijke meevaller.

In haar enkelpartij tegen Ginny Severien veroverde Peters de eerste game overtuigend met 21-12. In de tweede game bij de stand 14-17 probeerde zij bij een uiterste poging een tegenpunt te voorkomen. Daarbij verdraaide zij haar knie. ,,Eerste onderzoek in het Flevoziekenhuis heeft nog niet precies uitgewezen wat de diagnose is. Maandag wordt zij op Papendal verder onderzocht", vertelt een geschrokken coach Eric Staats. ,,Het moment en de uiting van pijn van Thamar heeft op mijn ploeg en behoorlijke weerslag gehad", meende Staats. De partij van Peters ging verloren.

Ook de andere enkelspelen werden gistermiddag prijs gegeven.Het leek allemaal nog zo florissant te beginnen. Binnen korte tijd hadden de gelegenheid duo’s Khodabux en Branderhorst bij de heren en Sie en Howard bij de dames hun dubbels gewonnen. Die 2-0 voorsprong leek de opmaat voor een prettig weekend voor Dekker. Na de het uitvallen van Peters veranderde het perspectief.

,,Saber is ook nog eens relationeel verbonden aan Peters, dus die partij konden we gewonnen geven. Vervolgens verliest Stephan ook zijn wedstrijd en dan sta je met 2-4 achter", schetst Staats het verloop van de wedstrijd. Dekker Almere toonde veerkracht. In de gemengd dubbels werd de 4-4 binnen gesleept. ,,Een ongelooflijk compliment voor Sheryl Seinen. Zij moet voor Thamar invallen en trekt met Saber het punt over de streep", besluit Staats positief.

Dekker Almere blijft in de stand tweede achter Amersfoort.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Smit op 03-10-2012 om 16:09 uur

    Jammer dat het 4-4 was geworden. Thamar wens ik hééél vééél beterschap toe en hoop dat de blessure zal meevallen. Sterkte Thamar.

Reageer op dit bericht (“Uitvallen Peters nekslag voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)