Badminton Vereniging Almere

Team 17: Terugblik en vooruitblik

Van een aantal mensen heb ik de vraag gekregen waarom team 17 (vorig jaar 18) geen wedstrijdstukjes meer schrijft. Het antwoord is eigenlijk simpel, in de waan van alledag is dit er een beetje bij ingeschoten en bovendien realiseerde ik me niet dat de stukjes graag gelezen werden.

Maar natuurlijk zijn we bereid om de vereniging mee te laten delen in het wel en wee van ons team. Ik zal de hoogte- en dieptepunten van het eerste halfjaar op een rijtje zetten, waarna we eens gaan kijken naar de 2de helft van de competitie, met daarbij een voorzichtige voorspelling.

De competitie begon voor ons met een uitwedstrijd bij Ouderkerk, en hij begon niet zo goed, want we werden met 7-1 geknipt en geschoren. Er was niets op de nederlaag aan te merken, maar het team van Ouderkerk was super gezellig en bovendien hadden ze heel lekkere koffie, dus de dag was helemaal niet zo slecht.
Later bleek dat we direct tegen de zwaarste tegenstander (en de gedoodverfde kampioen) hadden gespeeld, want aan het einde van de eerste helft leidde dit team soeverein.
Echter, ook team 17 was lekker op stoom gekomen, want na de meeste wedstrijden te hebben gewonnen waren wij opgeklommen naar de 2de positie, 7 punten achter Ouderkerk, dus eigenlijk hadden we gedurende de competitie niet zoveel achterstand meer opgelopen.

Afgelopen week hebben we de thuiswedstrijd tegen hun gespeeld. Noodgedwongen door blessures moesten we met twee invallers spelen (Tom en Jolanda: super bedankt), en zoals gewoonlijk bij ons, maken de invallers ons team alleen maar sterker.
Wij hebben dan ook vriend en vijand, (maar vooral onszelf) verbaast door Ouderkerk met 7-1 aan de kant te schuiven (en er was absoluut geen sprake van match-fixing). De achterstand is dus nog maar 1 punt, dus wie weet hoeveel we nog kunnen stunten! De eerder aangekondigde voorzichtige voorspelling is dan ook dat team 17 bij de eerste twee gaat eindigen.

Dan nog een aantal opmerkelijke feiten uit het uit de eerste competitiehelft:

Zo, we hebben jullie bij deze weer op de hoogte gebracht van team 17, vanaf nu zullen we de competitiewedstrijden via de BVA website verslaan tot het einde van de competitie.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 26-11-2012 om 23:07 uur

  Spetterend Cock.

 2. BvO op 27-11-2012 om 18:00 uur

  Ik heb in ieder geval geleerd dat je rode wijn niet te drinken is :)

 3. Roland Pereboom op 27-11-2012 om 23:26 uur

  Cock,
  Ik heb genoten van jullie zeges tegen Ouderkerk afgelopen weekend (moest toevallig op de baan naast jullie spelen zoals je weet). Met name al die 3e sets in de verlenging die allemaal in jullie voordeel vielen. Kan geen toeval meer zijn! Waar was dat trainingskamp precies?

  Groeten.

 4. Roland Pereboom op 27-11-2012 om 23:34 uur

  Oh, het was maar één 3-setter in de verlenging zie ik nu (1e mix: 24-22). Maar de andere mix was 2 sets in 23-21 en 22-20. Ook leuk.

 5. Henk Mostert op 01-12-2012 om 23:21 uur

  Beste Bas

  Ik lever al 1 1/2 jaar geen wijn meer aan de BVA

Reageer op dit bericht (“Team 17: Terugblik en vooruitblik ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)