Badminton Vereniging Almere

Het fantastische Sinterklaasspel

Afgelopen vrijdagavond 30 november 2012 was het zo ver. In de kantine van Sportcomplex Carl Dekker werd voor de tweede maal in de historie van de spel-, sport- en quizactiviteiten van de vereniging het in Almere wereldberoemde Sinterklaasspel van Ronald Blok gespeeld. De organisatie was ook dit jaar als vanzelfsprekend in handen van Cockie en Blokkie en het liep weer als een trein of beter gezegd als een TGV.

Dertig leden waren present, waaronder veel jeugd, om aan dit fantastische en tegelijkertijd idiote spel mee te doen. Hoe verzin je het, kun je rustig stellen. Zelden op een avond weer zo veel gelachen en mij zo zeer vermaakt.

Er waren lieden die uitstekend middels gebaren anderen onderwerpen lieten raden, er waren lieden die dat middels tekenen ook heel goed kunnen en er waren lieden die heel goed een limerick kunnen maken. Jammer genoeg zijn de limericken niet geschikt voor publicatie, want de geproduceerde limericken vertoonden in de regel geen rechte hoek van 90 graden, maar altijd een schuine invalshoek.....

Ook kwam Sinterklaas met zijn vier Pieten langs om met enkele spelers een woordje te wisselen. Ondanks de commissie Deetman werd een aantal deelnemers en ook nog even de trainer-coach verzocht plaats te nemen op schoot van Sinterklaas en dat zorgde weer voor de nodige hilarische momenten. Heel vriendelijk van de Sint om toch nog even in deze drukke tijden langs te komen en de belofte dat hij volgend jaar weer komt, is bij deze ook vastgelegd.

Kortom het was een echte feestavond en je hoeft er niet voor naar het theater en Cockie en Blokkie worden dan ook weer bedankt voor deze festiviteit. Stuk voor stuk waren de aanwezigen het er over eens dat dit Sinterklaasspel ook volgend jaar weer gehouden moet worden.

Maar er staan nog meer festiviteiten op het programma zoals kerstklaverjassen, oliebollenbakken, de Nieuwjaarsreceptie, de sportquiz en het jubileumfeest! En dat alles in de vertrouwde handen van Cockie en Blokkie en hun secondanten.

Reageer op dit bericht (“Het fantastische Sinterklaasspel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)