Badminton Vereniging Almere

Badminton Performance naar Polish Junior

Komende week gaan acht junioren deelnemen aan de 24th Plock Polish Junior International 2013

Badminton Performance biedt junioren de gelegenheid om extra internationale ervaring op te doen middels het organiseren van trips naar internationale toernooien.

Zoals bekend zijn er helaas te weinig financiële mogelijkheden om vanuit de bond onze nationale junioren meer internationale toernooien te laten spelen. Badminton Performance biedt faciliteiten en mogelijkheden middels het organiseren van buitenlandse trips. De toernooien worden gespeeld in overleg met en goedkeuring van de bondscoach en Badminton Nederland.

Met de personenbus van Badminton Performance vertrekken donderdag 8 junioren naar Polen. Dit zijn Myke Halkema, Manon Sibbald, Cheryl Seinen, Dorien Lups, Robin Tabeling, Justin Teeuwen, Alex Vlaar en Ruben Jille. Allen gaan mee op eigen kosten!

De loting en schema van het toernooi is te vinden op http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7AD9A570-2EEB-4487-8118-B28B159D2F69

Turkish International Junior Tournament

Over vier weken gaan Cheryl Seinen, Alida Chen, Ruben Jille en Alex Vlaar met Badminton Performance ook naar de Turkish Junior te Izmir. Dit toernooi maakt ook deel uit van het Badminton Europe Junior Circuit en wordt gehouden in Izmir van 14-17 februari 2013.

Reageer op dit bericht (“Badminton Performance naar Polish Junior ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)