Badminton Vereniging Almere

Bijscholing door Olympiërs Chris Bruil en Lotte Jonathans

Op 8 december jl. hebben wij een bijscholing verzorgd voor het VBO, met als thema: Basis-tactiek in het Mixeddubbel en bijbehorende oefenstof. Wij kijken terug op een geslaagde dag, we hopen van harte dat u deze mening deelt.

Gezien de grote opkomst op 8 december, het enthousiasme van de deelnemers en het feit dat wij niet al onze knowhow in één dag kwijt konden, hebben wij besloten een nascholing te gaan verzorgen. De nascholing zal op zaterdag 26 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur in Almere gaan plaatsvinden. Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6, 1326 AB in Almere-Stad.

De gehele middag zal in het teken staan van lesstof voor het mixeddubbel. Wij zullen vele oefenvormen aanreiken en demonstreren hoe je deze op ALLE niveau’s aan kunt bieden. Ook is er ruimte om vragen te stellen mbt eventuele uitdagingen in de eigen lesgroep. Wij zullen hierin meedenken en u oefenstof aanbieden om mee aan de slag te gaan in de eigen situatie.

De nascholing is geschikt voor alle enthousiaste trainers van NL, ongeacht het niveau, dus nodig gerust collega-trainers uit om zich tevens in te schrijven. De kosten voor deze nascholing zijn € 55,- per deelnemer. Dit is inclusief accommodatie, het gebruik van shuttles en een heerlijke koffietafel tijdens de pauze.

Om de kwaliteit van onze nascholing hoog te houden hanteren wij een minimum van 20 en een limiet van 40 deelnemers per nascholing. Mocht de inschrijvingslimiet ruim overschreden worden, dan zullen wij meerdere nascholingen geven. Dus iedereen komt aan bod. De inschrijving sluit op zondag 20 januari 2013.

Inschrijven kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@badmintonevents.nl

Vermeld hierin uw:

Als ex-Olympiërs en trainers zijn wij van mening dat gevarieerde oefenstof, en een update daarvan, bijdraagt aan het trainingsplezier voor zowel trainer als speler. Wij zien uw inschrijving daarom met plezier tegemoet, en verwelkomen u graag op 26 januari in Almere!

Met vriendelijke groet,

Chris Bruil en Lotte Jonathans

Reageer op dit bericht (“Bijscholing door Olympiërs Chris Bruil en Lotte Jonathans ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)