Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 wint met 8-0 van ELO United 1 in de race om het kampioenschap

Zondag 6 januari 2013 speelden wij om 14.00 uur de wedstrijd tegen Elo United. Er werd begonnen met de heren dubbel van Gijs en Ghislain na een moeizame start in de 1e set die nipt met 19-21 werd verloren, zetten de heren alles op alles om de dubbel binnen te slepen met een positief resultaat. Vervolgens was het de beurt aan Manon en Monique om het volgende punt binnen te halen dit werd ook netjes door de dames gedaan in twee sets waren zij te sterk voor de dames van ELO. Stand na de dubbels 2-0.

Na de dubbels werden beide damesenkels gespeeld, Monique en Manon verloren beide de 1e set maar corrigeerden dit netjes in de 2e en 3e set die door zowel Manon als Monique overtuigend werden gewonnen.

Omdat Jeroen moest werken hadden wij Dennis gevraagd om bij ons in te vallen, dit met een positief resultaat. Dennis begon goed aan zijn herenenkel en won de 1e set, de 2e set keek Dennis tegen een kleine achterstand aan maar wist dit uiteindelijk alsnog om te buigen in een overwinning. Naast Dennis stond Gijs op de baan in de 2e herenenkel Gijs was vastberaden om het 6e punt binnen te halen en dat deed hij met volle overtuiging op het scorebord 21-10 & 21-8.

Als laatste werden de gemengd dubbels gespeeld door Yvonne (die toch was komen spelen met griep)/Ghislain & Dennis/Monique deze werden beide gewonnen waardoor de eindstand op 8-0 stond.

Door de 8-0 zegen zijn we weer gedeeld koploper met Roosterse BC dat met 7-1 won van Amersfoort. Voor de complete stand in de eerste divisie afdeling 1, kijk op http://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=C4324BAA-8D4C-49D2-AC9D-ABD9FD249CBC&draw=5

Aanstaande zaterdag 12 Januari 2013 spelen wij thuis om 19:00 uur tegen onze directe concurrent om het kampioenschap Roosterse BC. Dus bij deze zijn jullie allen van harte welkom om ons te steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 wint met 8-0 van ELO United 1 in de race om het kampioenschap ↑”)