Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere speelt uit tegen BC Amersfoort

Komende zaterdag 12 januari 2013 speelt Dekker Almere om 19.00 uur uit tegen de koploper in de Carlton Eredivisie, BC Amersfoort. Een goede uitslag neerzetten is voor Dekker Almere van belang om als tweede de eindigen op de ranglijst. Maar voor DKC geldt hetzelfde, ook DKC wil graag tweede worden en DKC heeft op papier wellicht een iets zwakkere tegenstander, namelijk Roosterse.

Dit bestand bestaat niet

Wie wordt er tweede of derde in de eindrangschikking, dat is van belang aan de kop van de Carlton Eredivisie. Aan de staart van de eredivisie spelen heel andere belangen. Wie wordt er laatste en één na laatste? TFS Barendrecht lijkt zich veilig te hebben gespeeld, maar voor Slotermeer en Victoria ligt dat nu net even anders.

Dus ook de laatste speelronde in de Carlton Eredivisie is spannend genoeg.

In het kader van de zorgvuldigheid en de volledigheid volgt hier de huidige stand en de te spelen wedstrijden in de 18de speelronde van de Carlton Eredivisie.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere speelt uit tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)