Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag Dekker Almere thuis tegen BV Slotermeer

De eerste thuiswedstrijd van Dekker Almere in het nieuwe jaar is tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012/2013 in de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie. Dekker Almere speelt op zaterdag 5 januari 2013 om 19.00 uur thuis tegen het Amsterdamse Slotermeer. Dekker Almere staat op een gedeelde tweede plaats met 83 punten uit 16 wedstrijden en Slotermeer heeft 40 punten uit evenveel wedstrijden.

Carlton

Dit bestand bestaat niet

Voor Slotermeer is deze wedstrijd nog belangrijker dan voor Dekker Almere. Dekker Almere is zeker van de play-offs en heeft daarmede haar doelstelling bereikt, maar Slotermeer voelt de hete adem in de nek van Victoria, dat op de laatste plaats bivakkeert. Slotermeer is dus allesbehalve zeker van lijfsbehoud in de Carlton Eredivisie.

Carl Dekker

Victoria moet trouwens thuis tegen DKC, dat eveneens op de tweede plaats staat dus ook in de 17de speelronde van de Carlton Eredivisie staan er weer belangen op het spel en wordt het weer spannend genoeg.

De huidige stand in de eredivisie en het volledige programma is als volgt

Het bestuur nodigt u allen van harte uit bij deze laatste thuiswedstrijd van Dekker Almere van het seizoen 2012/2013. Moedig de spelers van Dekker Almere aan en kom zaterdagavond 5 januari 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijdstrijd Dekker Almere tegen Slotermeer houden de spelers van Dekker Almere van 15.30 tot 17.00 uur een clinic voor de eigen jeugdspelers. Het vermelden waard is dat deze clinic op 18 december 2012 werd aangekondigd en binnen een uur was volgeboekt!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag Dekker Almere thuis tegen BV Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)