Badminton Vereniging Almere

Sportvragen K&B Sportquizz, vraag 1

Als u het programma van K&B heft gelezen, weet u dat we op 16 februari de K&B sportquizz zal plaatsvinden. Een gebruikelijk onderdeel van deze quiz is de internetquiz. Wij gaan jullie hiermee alvast een voorproefje geven van wat je op 16 februari te wachten staat, en wij hopen dat je met het zoeken naar de antwoorden veel plezier beleeft en daardoor sportquiz-enthousiast wordt.

De regels van deze internet quiz zijn vrij simpel: de komende 4 weken stellen wij een aantal vragen (iedere week een documentje met wat vragen). We voegen een antwoordformuliertje erbij. Jullie moeten de vragen beantwoorden door het formuliertje in te vullen en de verzendknop in te drukken, daarna komen jullie antwoorden vanzelf bij ons aan. Als de nieuwe vraag op de BVA site verschijnt is de antwoordtijd voorbij. Tijdens de sportquizz op 16 februari zullen we degene die de meeste punten heeft behaald en die fysiek aanwezig is een prijsje aanbieden.

De vraag voor deze week:

Omdat tegenwoordig alle antwoorden via internet zijn op te zoeken beginnen we met een puzzel: Noem 3 topsporters met de voornaam Piet (Pieter is ook goed). Ook drie topsporters met de voornaam Jan en ook drie topsporters met de voornaam Nel (Nellie of Nelleke is ook OK). Je moet dus negen sporters noemen, maar bedenk wel dat alle negen sporters een andere sport moeten beoefenen.

Succes,
K&B

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Wu op 20-01-2013 om 11:37 uur

    Thanks, Superleuk om te doen. Ik ben nieuwsgierig naar de volgende opdracht!

Reageer op dit bericht (“Sportvragen K&B Sportquizz, vraag 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)