Badminton Vereniging Almere

Uitnodiging tot het eerste BC Arcade Mix-toernooi op 3 februari

Op zondag 3 februari 2013 organiseren wij het eerste BC Arcade MIX-toernooi. Een toernooi met veel gezelligheid. Het toernooi start om 10:00 uur en zal eindigen om ongeveer 17:00 uur.

Wat helemaal super is dat, dit toernooi in combinatie wordt gehouden met de Carlton NK wedstrijden in de Top Sportcentrum - Breedte Sporthal. Op de momenten dat je niet kunt spelen, kun je genieten van de halve finales en de finales van de NK.

Omdat er slechts maximaal 36 mix-koppels kunnen spelen en het feit dat het kort dag is tot het toernooi, raden we je aan om zo snel mogelijk te reageren.

Locatie:

Top Sportcentrum - Breedte Sporthal
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere
036-5458458

Speeltijd

Ieder mix-koppel dient zich tenminste 15 minuten voor aanvang van het toernooi te hebben gemeld bij de toernooi-commissie in de sporthal.

Spelindeling

Het toernooi wordt gespeeld volgens het poulesysteem. Er worden 2 sets tot 21 punten gespeeld. Een winstpartij levert één wedstrijdpunt op. Poulewinnaar is het koppel, dat de meeste wedstrijdpunten heeft behaald. Bij gelijke wedstrijdpunten geldt het hoogst aantal gescoorde punten. In elke klasse zullen een 1e en 2e prijs beschikbaar worden gesteld.

Er wordt gespeeld in de volgende combinaties:

Wedstrijdreglement

Ga je de uitdaging aan?

Voor elk mix-koppel dient één inschrijfformulier te worden ingevuld. Het formulier is ook te downloaden op bcarcade.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 16,- per koppel, als je mee wilt doen aan het toernooi.
Je dient het inschrijfgeld over te maken naar ING bankrekeningnummer: 7365077
t.n.v. BC Arcade met vermelding van Mix-toernooi.

Zorg ervoor dat je bijtijds betaald, zonder ontvangen betaling is deelname niet mogelijk en wordt je inschrijving geannuleerd. Contante betaling op het toernooi is dus niet mogelijk!

Voor deelname dien je het schrijfformulier per e-mail te versturen vóór 21 januari naar tc@bcarcade.nl. Liefst eerder. Je krijgt binnen 4 dagen per e-mail een definitieve uitnodiging met routebeschrijving.
De inschrijving vindt plaats in volgorde van binnenkomst van de formulieren.
De inschrijving voor het toernooi sluit wanner het maximaal aantal koppels is bereikt.

Tot slot

Wij hopen u een bijzonder prettig en sportief toernooi te kunnen aanbieden en wensen u veel succes.

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie:
Charles Loth
Rob van der Vegt

Reageer op dit bericht (“Uitnodiging tot het eerste BC Arcade Mix-toernooi op 3 februari ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)