Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 5 januari vrijspelen jeugd van 09:00 tot 12:00 uur

Namens alle jeugdtrainers wensen we alle BVA jeugdspelers (en ook de overige BVA spelers) alvast een gelukkig, gezond en sportief 2013 toe! Na twee weken vakantie staan jullie vast weer te popelen om weer te komen badmintonnen. Zaterdag 5 januari kan dat al in de vorm van vrijspelen van 09:00 tot 12:00 uur. De kleurtrainingen starten weer in de week erop.

Aanstaande zaterdag is er de mogelijkheid om te komen vrijspelen van 09:00 tot 12:00 uur. Er zijn trainers aanwezig om alles in goede banen te leiden en jullie te helpen om die oliebollen en kerstkransen van je af te slaan. Voor de competitiespelers die zich aangemeld hebben is er die middag ook nog een clinic verzorgd door spelers van team 1. En ’s avonds ben je natuurlijk van harte welkom bij de wedstrijd van het eerste team tegen Slotermeer.

Vanaf dinsdag 8 januari wordt weer begonnen met alle kleurtrainingen op de gebruikelijke tijden. Graag tot ziens in de hal, ook in 2013!

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 5 januari vrijspelen jeugd van 09:00 tot 12:00 uur ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)