Badminton Vereniging Almere

Zaterdagavond speelde Carlton Almere-3 uit tegen Amersfoort 3.

Er werd begonnen met de dubbels. Voor het eerst dit seizoen speelde André aan de zijde van Dennis. Er werd in 2 sets gewonnen en nadat Marloes en Gita ook hun partij netjes wonnen stond er al snel 2-0 op het scorebord.

Omdat Alex bij Dekker Almere inviel speelde Dennis weer een singel. Na 2,5 set rustig aan gedaan te hebben won Dennis de 3de erg eenvoudig. André vocht voor wat hij waard was maar kon niet voorkomen dat Amersfoort het eerste puntje binnen haalde.

De damessingels gingen helaas beide met aan verloren zodat er na een 3-0 voorsprong ineens een 3-3 op het scorebord stond. De mixen maakte uiteindelijk het verschil. Ook al hadden Dennis en Marloes toch nog een derde set nodig om te winnen.

De 5-3 overwinning bleek uiteindelijk dat er op iedereen (behalve op amersfoort want dat waren er twee) één punt werd uitgelopen omdat alle andere wedstrijden in 4-4 eindigde. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat carlton Almere 3 7 punten voor op de nummer 2.

Volgende week speelt almere 3 uit tegen Tilburg 1.

Voor de stand in de eerste divisie afdeling 2 kijk op http://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=C4324BAA-8D4C-49D2-AC9D-ABD9FD249CBC&draw=6

Reageer op dit bericht (“Zaterdagavond speelde Carlton Almere-3 uit tegen Amersfoort 3. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)