Badminton Vereniging Almere

BVA Champions League: Het is bijna zover!

Over een week gaat de BVA Champions League weer van start. Deze mini competitie voor beginnende badmintonners wordt al vele jaren met succes georganiseerd door de BVA. De bedoeling is om jeugdige en enthousiaste badmintonners ui Almere en de regio op een speelse manier kennis te laten maken met het spelen van competitie. Dit jaar vinden deze wedstrijden plaats op zondag 3, 10 en 17 maart in Sportcomplex ‘Carl Dekker’.

De organisatie is in de vertrouwde handen van de BVA jeugdcommissie die druk is met de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen. Naast een record aantal van 34 BVA deelnemers hebben zich ook een zestal verenigingen uit de regio aangemeld. We verwachten daarmee uit te komen op 16 teams, wat weer een volle en gezellige hal belooft.

Uiteraard krijgen alle deelnemers nog via e-mail persoonlijk bericht met alle benodigde details. De belangrijkste punten? De speeldagen, die zijn op zondag 3, 10 en 17 maart. De wedstrijden worden verspeeld in de BVA hal, ook wel bekend als sportcomplex ‘Carl Dekker’. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur en net als bij de echte competitie vragen we je om een half uur van te voren aanwezig te zijn. Over het algemeen zijn de wedstrijden rond 13:00 weer afgelopen. Als jullie dan je badmintonspullen, het inschrijfgeld van €6,- en een flinke dosis enthousiasme meenemen zorgen wij voor de rest!

Hieronder is nog een lijst met de inschrijvingen van alle BVA deelnemers. Jullie krijgen vanzelfsprekend ook bericht via de email en we vertellen het nog een keer op de trainingen. Maar omdat niet alle e-mail adressen op de ingeleverde formulieren even duidelijk leesbaar zijn, hopen we zo iedereen toch tijdig te kunnen bereiken.

Zie je je naam niet terug op de lijst en wil je alsnog graag meedoen? Geen probleem, stuur dan een mail naar eddy.odijk@bvalmere.nl en dan kijken we of we je nog in kunnen passen.

BVA Deelnemers Champions League 2013

Reageer op dit bericht (“BVA Champions League: Het is bijna zover! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)