Badminton Vereniging Almere

Regiokampioenschappen Noord Holland, zondag de jeugd

Komend weekeinde vinden de wedstrijden om het Regiokampioenschap plaats in Sportcomplex Carl Dekker. Op zondag treden liefst vier thuisspelende BVA-jeugdteams aan in het toernooi om het Regiokampioenschap. Na de huldiging op donderdag zijn de J1, J7, J10 en de J11 erop gebrand hun mooie seizoen een passend vervolg te geven.

Voorafgaand aan dit kampioenschap vindt deze donderdag eerst nog een huldiging plaats in de hal van deze teams en wel om 19:00 uur. Als team worden ze dan namens de BVA nog een keer in het badmintonzonnetje gezet en mogen ze een tastbare herinnering aan een mooi seizoen in ontvangst nemen. Het feestje na afloop zal niet al te lang kunnen duren, want drie dagen later moeten ze er weer staan.

De J10 en de J11 starten zondag direct al om 10:00 uur met een onderlinge wedstrijd. Spannend wordt het hoe dan ook, al is het maar omdat deze trainingsmaatjes elkaar door en door kennen op en naast de baan. Beide teams zijn winnaar geworden in hun U13 poule en dan loop je de kans om tegen elkaar uit te komen. Het andere team wat gaat voor het kampioenschap is de J3 van Swish. De verliezer van de onderlinge BVA wedstrijd speelt om 12:00 uur tegen Swish, terwijl om 14:00 de winnaar van de eerste wedstrijd het mag opnemen tegen de J3 van Swish.

De J1 en de J7 hebben beiden maar 1 wedstrijd van vijf partijen om te bepalen wie zich Regiokampioen mag noemen. Allebei de wedstrijden worden om 14:00 uur verspeeld en voor allebei geldt dat de tegenstand niet bepaald gering is. De J7 neemt het op tegen de J1 van wederom Swish, de winnaar van de andere poule U15 Veren. Gesteund door hun aanhang, die zich het hele seizoen hiervoor heeft gespaard, gaat het vast een mooie en luidruchtige wedstrijd van en voor de J7 worden.

De J1 komt uit tegen de J1 van Duinwijck. Deze sterke teams zijn allebei overtuigend kampioen geworden in hun U19 veren poule. De J1 van Duinwijck gaat een pittige tegenstander vormen voor onze J1 die hopen hun laatste seizoen bij de jeugd op een mooie wijze af te sluiten. Alle jeugdteams kunnen jullie aanmoedigingen goed gebruiken, dus kom allemaal deze zondag onze Ailien, Anouk, Rowan, Jasper, Edith, Lily, Liviëna, Milan, Bas, Davy, Amy, Diede, Robin, Davy, Dina, Fabiënna, Lisanna, Ruben en Fabian aanmoedigen!

Reageer op dit bericht (“Regiokampioenschappen Noord Holland, zondag de jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)