Badminton Vereniging Almere

Sportquiz ook bij DSOV

Afgelopen vrijdag stond de eerste DSOV SportQuiz op het programma. Georganiseerd door de ons overbekende Ronald Blok en Cock van Puffelen. Maar liefst 29 koppels hadden zich ingeschreven om de soms eenvoudige, maar over het algemeen lastige vragen te beantwoorden.

De Quiz was opgedeeld in drie voorronden en twee finaleronden. Een uitgebreide algemene sportkennis was toch wel noodzakelijk om door te dringen in de finale. Uiteindelijk bleek in de finale de vraag (en vooral het antwoord) over een zeer vreemde sport van doorslaggevende betekenis. Zo was er een vraag: "Wat is de tijd van het wereldrecord Kleipijproken?"

De deelnemers aan de sportquiz-editie bij de Badminton Vereniging Almere zijn dus gewaarschuwd. Tot zaterdag de 16de februari 2013 in Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Sportquiz ook bij DSOV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)